panko1

Dj. Panko

sabado-dissabte

Dj. Panko ha estat durant més de deu anys el Dj del grup Ojos de Brujo.
Abans d’embarcar-se en aquest projecte, Panko portava ja un ampli bagatge dins del món de la música: bateria de Ultimo Resorte, cantant de Attak, baixista de The World (Amsterdam), guitarrista, cantant i compositor de Esencia, guitarrista i baixista del grup On i diversos grups més… fins a trobar en el mixer i els plats una nova forma d’expressió musical.
Després de recórrer el món sencer amb Ojos de Brujo, sempre intrèpid ha punxat en múltiples espais, amb l’ànsia de mostrar el seu treball com remezclista i com Dj.
El fruit ha estat un reconeixement mundial i un respecte no només pel públic, sinó per altres Djs, músics i productors que requereixen del seu treball, per a les seves produccions per ser pioner a fusionar flamenc breaks i per un so molt personal.

El seu treball personal no ho podem centrar només en la seva inquietud per fusionar el flamenc amb els breaks. Panko s’ha arriscat a investigar en molts estils musicals. Des de la música balkànika fins a la música llatina, des de la música hindú a l’electrònica mes arriscada…
Col·laborant en diferents projectes de tot el món des de Grècia fins a Colòmbia. Des del principi de la seva carrera com Dj, Panko ha apostat per la fusió de músics en directe, amb un Dj deixant anar bases.
Aquests soundsystems van ser previs a Ojos de Brujo i es deien: Space Caravan, Kàtmandu Connection o Electric Funkdango.

Panko s’arrisca a combinar les bases electròniques amb músics en directe provinents de diferents estils com l’escena LONDON ASIAN UNDERGROUND, LONDON LATIN CREW o l’ESCENA BALKANIKA INGLESA.

Panko ha estat pioner a fusionar els ritmes flamencs amb l’electrònica i el primer DJ. que ha fet scratchings per Bulerías…
Com a productor és creador de moltes de les Remezclas de Ojos de Brujo com TAHITA, RUMBADUBSTYLE, CALE BARI, TODO TIENDE entre unes altres.
Més Info de Dj. Panko