tiendaRoja

La Tenda Vermella

domingo-diumenge

Una Tenda Vermella és un espai còmode i acollidor decorat amb teles de color vermell, amb escultures, flors i dibuixos o amb qualsevol tipus d’objectes simbòlics que evoquin la feminitat i els seus meravellosos dons.
Una Tenda Vermella és un espai sagrat que és concebut per les seves creadores com un úter màgic.
En ell, dones de totes les edats, amb totes les seves formes i colors, seran sempre acollides amb respecte i amor absoluts.
El poder sanador de les Tendes Rojas prové de la puresa, la gràcia i la confiança infinites que emanen de l’Esperit Sagrat Femení. Les seves energies flueixen a través de les dones que les invoquen amb el simple fet de reunir-se.
*Suggerim portar esterilla, coixí o manta per estar el més còmodes possible!
més info

La Tienda Roja, de la mà de Casa de Luna y de La Yurta Roja
ofereix dos especials moments entorn del femení:
D’11:00 a 12:30h
Cercle de Dones: “Re-significant la teva primera menstruació”
Facilitadores: Agustina Heredia i Gabriela Angueira, de La Yurta Roja

En els cercles de dones ens trobem per compartir un espai i un temps únics que ens permeten desplegar tota la nostra essència femenina i nodrir-nos de la presència d’altres dones, expressant nostre sentir, explicant les nostres experiències i deixant fluir tot allò que portem en el nostre cor, de manera lliure, sincera i oberta, abraçades i respectades per la presència d’altres dones.Les nostres històries de vida es van barrejant amb històries llegides o escoltades; els nostres secrets queden protegits per la tèbia empara del cercle i la nostra saviesa es manifesta i consolida en cada nova trobada. Ens empoderem en presència del femení, ens sanem i ens donem el permís per ser les ferdores de la nostra pròpia destinació.
– Re-significar la nostra primera menstruació és el primer pas cap a una relació veritable, sana i expansiva amb els nostres cicles femenins.
– Re-significar la nostra primera menstruació és donar-li el valor que realment té com a ritu de pas, on les nenes ens fem dones i ens obrim a l’aquesta de la sexualitat i els dons de la nostra ciclicitat.
Aquesta trobada està oberta a totes les dones, sent l’únic requisit que ja hagin tingut la seva primera menstruació.
LA YURTA ROJA > més info

De 12:30 a 14:00h
Xerrada: “Els teus cicles, les teves llunes”
Terapeuta: Laia Oraá de “Casa de Luna

¿Per què el cicle menstrual és una de les eines més poderoses que tenim les dones per conèixer-nos, aprehender a reconectar amb la veritat que portem teixida en la nostra ànima i contribuir al canvi, en tots els nivells?
Asseure’s en cercle i tractar amb amor i respecto aspectes que mai ningú ens ha explicat, al llarg del nostre desenvolupament de nenes a dones, és molt emocionant, i resulta ser una experiència inoblidable.
El desconeixement del cicle menstrual com a part de l’alquímia de la naturalesa ha estat un dels preceptes bàsics de la societat capitalista i patriarcal en la qual ens trobem.
Dones ignorants de la seva pròpia saviesa han estat, durant molts anys, éssers molt dòcils i fràgils, incapaços de qüestionar. Desconnectar-nos del nostre úter i dels nostres ovaris (fonts de creativitat) ha estat l’única manera que una societat com aquesta, sense cor (purament racional), pogués consolidar-se.

*Aprehendrem a dur a terme l’agenda i el diagrama menstrual i indagarem en les 4 fases, a nivell d’arquetips (la donzella, la mare, l’encisadora i la bruixa) per integrar-los correctament, en la nostra psique i sanar els seus conflictes, que són els nostres.
CASA DE LUNA > més info